A legjobb külföldi egyetemek

A koronavírus megjelenésével sokan megszokták azt a szót, hogy távoktatás. Kicsik, nagyok és a szülők is kipróbálták az internet előnyeit és hátrányait, de valljuk be őszintén, hogy nem mindenkinek nyeri el a tetszését. Azonban mindig lesznek olyan diákok, akik örömmel fogadják a távoktatás lehetőségét. Miért?

Nincs annál rosszabb, mint amikor valaki külföldön szeretne tanulni, azonban valamiért nem tudja elhagyni az országot. Szerencsére az egész világban találunk távoktatási akadémiákat, így a tanulás egyetlen feltétele az erős internetelérés lesz. Ha megvan az angoltudásunk, és szeretnénk belevetni magunkat az egyetemi évekbe, akkor keressük meg a legjobb iskolákat.

Hollandia

Az Utrecht Egyetem Európa legfontosabb egyetemei közé van sorolva, ahol klinikai, állatorvosi és általános járványügyi programok várják az érdeklődőket. Az online hallgatók saját kutatási projekteket hozhatnak létre úgy, hogy ki sem kell mozdulniuk az országból.

A Wageningen egyetem bekerült a világ 100 legjobbja közé, itt mezőgazdasági és erdőgazdálkodási területen lehet tanulni. Sok diák az egészséges táplálkozással és a környezettel kapcsolatos programok miatt keresik fel.

Svédország

Az Uppsala a magas rangú egyetemek egyike, ahol online tanfolyamokat találni. Azoknak való, akik audiovizuális webes előadásokat keresnek, és nem félnek a kurzus végén készített online vizsgától.

Ausztria

Közeli szomszédunk nemzetközi programokat kínál, így érdemes fontolóra venni a Webster egyetemet. Teljes mértékben online, a tanárok saját igényeik szerint keverhetik a termeket és a tanfolyamokat. Előnye, hogy az óráknak nincs rögzített idejük, így a tanulmányi héten belül bármikor elvégezhetőek. Ez főleg azoknak kedvez, akik dolgoznak mellette.

Németország

A Wismari egyetem gazdaság, technológia és tervezés területén kínál programokat, azonban félévente három hétvégén személyesen is meg kell jelenni.

Spanyolország

Az Online Business School két nagyobb partnerrel működik együtt, és a hallgatók adminisztrációval, marketinggel, pénzügyekkel és projektmenedzsmenttel foglalkozhatnak.

Az Instituto Europeo Camsup Stellae személyre szabott távoktatási programot kínál különböző profilú hallgatók számára. A kommunikáció egy online platformon keresztül történik, ahol a hallgatók bármikor résztvehetnek a videokonferenciákon.

Franciaország

A Nemzetközi vezetőiskola rugalmas tanulási lehetőséget kínál, mivel az online modulok még legalább egy évig nyitva maradnak. A hallgatók a regisztráció után három hónapot kapnak a választott modul teljesítésére, és akár újat is megcsinálhatnak.

Írország

A Cork Műszaki Intézet a fővárosban található. A diákok három fő tudomány közül választhatnak, ami a felhőalapú számítástechnika, a környezetgazdálkodás és az e-learning fejlesztés. A diákok virtuális asztali számítógéphez csatlakozhatnak, ahol minden szoftverhez és szolgáltatáshoz hozzáférnek.

Finnország

Az Arcada Tudományi egyetemen a távoktatás vegyes formában történik, érdekessége, hogy gyakorlat-orientáltak. A diákok több képzés közül választhatnak, de havonta részt kell venniük az órákon.

Megosztás

További olvasáshoz ajánljuk

Kicsit sem tipikus jakuzzik a nagyvilágban

2021. október 6.|

A folyamatosan fejlődő technológia nemcsak a kényelmünket, hanem a luxust is egyre magasabb szintre emeli. Ma már olyan berendezéseket kapunk, amik pár évvel ezelőtt elképzelhetetlenek voltak, miközben ma a szemünk se rebben. Pár éve luxus,

A vikingek és a skandinávok történelme

2021. szeptember 17.|

A vikingek és a skandinávok történelme rengeteg filmet és könyvet inspirált, ami teljesen érthető. Skandinávia erdős, hegyes-völgyes vidéket rejt, ahol az emberek megszokták a gyönyörű, de fagyos környezetet. A helyiek csak normannoknak vagyis északi embernek